Horror film

Zombies, geesten, filmbloed en duistere scènes vormen een ideaal recept voor een horror film. De deelnemers leren in enkele eenvoudige oefeningen hoe een spanningsopbouw in een film werkt, en hoe je het beste in een sterfscène kan acteren. Daarna is het tijd voor het echte werk. Met de juiste schmink, filmbloed en attributen brengen we een zelf verzonnen horror verhaal in beeld. De deelnemers zijn zelf acteur, cameraman, klankman en zorgen voor de special effects.

aantal deelnemers: max. 12 per begeleider

duur workshop: een halve dag(3u) of een hele dag

kostprijs: 200Euro(halve dag) of 300Euro(Hele dag) +vervoersonkosten

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s